lake canva

Werkwijze & Tarieven

Hoeveel tijd kost een coaching traject?

Elk traject is persoonlijk, dus dat kan ik niet precies van tevoren zeggen. Gemiddeld heeft een traject 15 tot 20 gesprekken. In het begin komen we wekelijks bij elkaar, halverwege om de 2 weken en de laatste periode ongeveer eens per maand. 


Elk coachingsgesprek duurt 1 uur met een uitloop van 15 minuten.

Intakegesprek

We hebben een kennismakingsgesprek en het klikt tussen ons. Je wilt graag een coaching traject beginnen. Dan start dit traject met een intakegesprek. Dat gesprek duurt ongeveer 60 tot 90 minuten. Het coachen begint dan meteen al en je zult al bewust worden van waar je je nu bevindt en waar je naartoe wilt. Een intakegesprek is dus geen kwestie van alleen een vragenformuliertje invullen. Daarom wordt voor een intakegesprek hetzelfde tarief gerekend als elk ander coachgesprek.

Tarieven

Het tarief per gesprek is 80 euro. Je hoeft geen BTW te betalen omdat Morning Glory Coaching onder de kleine ondernemersregeling valt.

 

Het werkboek ter waarde van 17,50 euro krijg je gratis bij minimaal 5 gesprekken.

Gratis kennismakingsgesprek

Wil je eerst wat vragen stellen en kijken of het klikt tussen ons? Neem gerust contact op. Dan plannen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in.