Over coaching

Is coaching wat voor jou?

Mijn coaching is gericht op meer eenvoud in je leven te brengen. Niet als einddoel, maar als basis voor een leven dat echt bij je past. Je kan gecoacht worden op elke gebied van jouw leven. Denk aan bijvoorbeeld werk, relaties, geld, gezondheid en zingeving. En zoals je ook je best kan doen om lichamelijk gezond te blijven, geldt dat ook voor geestelijke gezondheid. Ook als je op dit moment het niet zo moeilijk hebt, is coaching zeker geen slecht idee. Je werkt aan veerkracht en zelfbewustzijn, zodat je beter in staat bent het vol te houden als het leven lastiger wordt. Dus investeer in jezelf door coaching.

Hulp krijgen betekent niet dat er iets mis is met je - het betekent dat je dingen goed doet.
(Ann Voskamp)

Ik weet dat de omstandigheden niet maakbaar zijn, maar je kan wel weerbaar worden. Je kunt leren hoe je dichtbij jezelf en bij God kunt blijven onder alle omstandigheden. Ik wil je helpen om te kijken wat je gevormd heeft, wat je daarvan wilt houden en wat niet. Kijken wat jouw persoonlijkheid is, welke talenten je hebt en wat je waardevol vindt. Op die manier richting te geven aan jouw leven. Zodat je weet wie je bent en wat je wilt en hoe je daar telkens weer naar terug kunt keren. 

Want elke morgen is er weer een nieuwe kans.

Vanuit Rust naar Energie en Zelfvertrouwen

Rust

We kijken hoe je rust in je leven kunt brengen. Op welke gebieden ben je te druk en het overzicht kwijt?

Heb je het gevoel dat al jouw tijd opgaat aan het opruimen van spullen? Kom je niet meer tot rust in je huis en verlang je naar een thuis? Ik kan je helpen met een opruimplan en je motiveren om vol te houden. Maar ik zal ook vragen stellen zodat we ontdekken wat de kern achter dit alles is. Alleen op die manier krijg je een blijvend resultaat.

Maar opruimen hoeft niet alleen te gaan over spullen. Wist je dat het veel dieper kan gaan? Rommel is eigenlijk alles wat in de weg staat tussen jou en jouw beste versie van je leven. Dat kunnen dus ook emoties, negatieve gedachten, je financiën en verloren tijd zijn.

Voel je je vaak overweldigd en vermoeid? Laten we eens de lagen afpellen van je spullen, verplichtingen, gewoontes en overtuigingen. Zodat je weer een blijmoedig leven kunt leiden, met meer tijd, meer vreugde en…

Energie

Door alle drukte in je leven kan energie weglekken. Maar vaak spelen ook onbewuste dingen mee. Je gaat die lekken ontdekken en weer dichten. We kijken hierbij ook wat je persoonlijkheid is en onder welke omstandigheden je floreert. Zo zijn er veel introverte mensen die op hun tenen lopen om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Je kunt tot je recht komen zoals je bent en op een manier die bij je past. Ik help je graag daarbij.

Misschien heb je zelfs al burn-out en stress klachten. Maar wist je dat je ook bore-out kan raken omdat je huidige werk niet bij je past en te weinig van je vraagt? We kunnen hiermee aan de slag, maar ook hier gaan we de achterliggende gedachten en overtuigingen achterhalen. Denk aan bijvoorbeeld perfectionisme en een onjuist zelfbeeld. Waarom voel jij je teveel? Of waarom voel jij je niet genoeg?

Je mag weten wie je bent en daar blij mee zijn. Je mag anderen ook beter begrijpen en op een juiste manier op hen reageren. Wordt zachtmoedig naar jezelf en anderen. En je krijgt dan ook…

Zelfvertrouwen

Wil je bepaalde stappen zetten in je leven, maar laat je je tegenhouden door angst, bezorgdheid of schaamte? Maar zijn die negatieve verhalen die jij jezelf vertelt wel waar? Zullen we deze verhalen eens omvormen tot een nieuw verhaal? Jouw verleden is niet weg te wissen, maar dit hoeft geen belemmering te zijn voor jouw toekomst.

Je leert jezelf serieus te nemen. Je kent jezelf goed genoeg om te weten wat je wilt in je leven. Je hebt het vertrouwen om te geloven dat verandering mogelijk is. En je hebt de moed om deze veranderingen in gang te zetten.