Over mij

Ik stel mij even voor:

Ik ben Mariëtte Kroon, 42 jaar en samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Putten. Ik houd van schilderen, tuinieren en lezen. Ik heb rechten gestudeerd, maar nu ben ik coach. Dat is niet van de ene op de andere dag gebeurd.

 

Ik verlangde naar meer eenvoud en rust in mijn leven. Geïnspireerd door minimalisme heb ik veel spullen weggedaan en voelde ik me lichter. Minder spullen, minder opruimen, meer tijd, nietwaar? Maar dit was slechts het begin, want er is meer rommel in het leven. Negatieve gedachten en dingen uit het verleden gingen er ook uit. Elke keer als er weer wat rommel uit mijn huis, hoofd of hart verdween, kwam er meer ruimte en rust. Ik kreeg weer helderheid in wat ik werkelijk wilde en energie om stappen te ondernemen.

 

Als je je dromen voor ogen hebt, zie je ook ineens nieuwe mogelijkheden. Zo kwam de opleiding van TotalBalance Christencoaches op mijn weg en ben ik een andere richting ingeslagen.


Ik wil dat je met Gods hulp jouw talenten en bestemming in dit leven ontdekt, zodat jij daarmee ook weer anderen kunt helpen. Noem me een idealist, maar op deze manier kan de wereld zoveel mooier worden. Ik wil je graag hiermee helpen vanuit mijn kernwaarden geloof, eenvoud en creativiteit.

“Mariëtte is een rustige persoonlijkheid die goed kan luisteren en het gevoel geef dat je volle aandacht krijgt. Ze luistert analytisch en stelt daarna goede kernvragen waar je over na moet denken”

Corina

“Ik heb fijne gesprekken met Mariëtte gehad. Mariëtte is open, eerlijk, stelt je op je gemak en geeft vertrouwen. Door haar manier van coachen heeft ze me regelmatig aan het denken gezet. Ik kan coaching bij haar van harte aanbevelen ”

Hanneke