lake canva

TotalBalance Methode

Bij mijn coaching maak ik gebruik van de TotalBalance Methode. Deze methode is een mix van therapie en coaching, op basis van het pastoraat. Problemen worden daardoor echt bij de bron aangepakt. Je leert het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen. De TotalBalance Methode is een praktische methode met een goede theoretische basis.

  

TotalBalance is een landelijke netwerk van christencoaches, die door middel van praktische en creatieve coaching en training mensen begeleiden. TotalBalance staat voor:

·        Werken vanuit Bijbelse waarden en normen

·        Kwaliteit, betrouwbaarheid en (geestelijke) diepgang

·        Een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak van werken

Wat gaan we doen?

Je krijgt van mij een prachtig persoonlijk werkboek waarin alle gebieden van je leven aan bod
komen. Daarnaast is er natuurlijk altijd ruimte voor extra maatwerk.

 

Allereerst bekijken we jouw verleden. Zie het als een soort check up. Je ontdekt wat waardevol is en wat juist rommel. Dat laatste kan zorgen dat je je doelen niet bereikt en wordt daarom opgeruimd. Je zult zien dat hierna al ruimte komt om te dromen over jouw ideale toekomst.

 

Dan gaan we naar het hier en nu, wat kan hier nog opgeruimd of vereenvoudigd worden? Wat
kost energie en wat geeft juist energie? Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Je weet daarna wat je echt waardevol vindt en welke richting je wilt gaan in je leven. Dat geeft rust. 

 

Tot slot gaan we denken over jouw toekomst. Je hebt weer energie en vertrouwen en je weet wat je

wilt. Je gaat nu haalbare en concrete doelen stellen op verschillende gebieden in je leven, zoals: geloof, groei, genieten, gezond leven en liefhebben.

 

Misschien heb je niet zoveel met geloof. Ook dan ben je welkom. De TotalBalance Methode past ook bij je als je niet gelovig bent. Ik wil dat je op je gemak voelt bij mij en ik zal je niets opleggen.

Lees meer over TotalBalance op de website: